Fjordbox

Fjordbox

Fjordbox samarbeider med Norges Cykelforbund, Team Katusha Alpecin World Tour cycling team, Tirill Eckhoff, Gunn-Rita Dahle Fjesjå, Magnus Moan, Alexander Kristoff og nå Spenst.


Ønsker du å prøve ut disse produktene kan du enkelt gå inn på fjordbox.no, registrer deg og den boxen du kunne tenke deg å prøve. Legg inn din rabatt kode: spensthalden, og du får vår rabatt på første box.


Vi har testet ut alle produktene og er super fornøyde. Spesielt ønsker vi å anbefale hjemmelaget knekkebrød, enkelt, supergode og ikke minst energi og næring i hver bit! :-)


Har du spørsmål til varene eller avtalen, ta kontakt med resepsjonen på Spenst for mer informasjon, eller ring til Sondre på tlf. 920 88 118.

LITT OM FJORDBOX:
Fjordbox tilbyr egenutviklede og norskproduserte ernæringsprodukter som gir deg naturlig energi og restitusjon gjennom en aktiv hverdag.
De fokuserer på produkter med høyt fiberinnhold, ikke tilsatt sukker og rike på proteiner.
Resultatet er en rekke sunne mat- og ernæringsprodukter som er enkle å tilberede og hjelper deg og familien til å yte mer i en travel hverdag.
Fjordbox leveres på døren din én gang hver måned. Din første leveranse kommer omtrent en uke etter bestilling, og den påfølgende omtrent 30 dager senere.
Hvis du bygger din egen box med Fjordbox CUSTOM er det alltid raskt og enkelt å endre på innholdet i forsendelsen. Ved å logge deg inn på kontoen din kan du endre produkter, smaker og størrelse på boxene dine.
I motsetning til andre typer «matkasser» setter ikke de sammen ukesmenyer og lignende. De tror at du kjenner ditt behov best. Og med en rekke ulike smaker produkter får du slik muligheten til å sette sammen en kombinasjon av FJORDBOX-produkter som passer deg best.

Er du interessert. Sørg for å komme i gang i dag, du vil ikke angre! Dette anbefaler vi alle våre medlemmer å prøve ut!<< Tilbake
Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
Faks 69 19 02 85
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Halden Bad
Haakon VII`s plass 5
1777 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon