Kjære alle medlemmer!

Kjære alle medlemmer!

Dette er helt uvirkelig og vi savner dere allerede!


Torsdag ettermiddag måtte alle treningssentre stenge, som er et helt nødvendig tiltak!
Vi må ta vare på oss selv, og de rundt oss i denne perioden.

Vi på Spenst Halden jobber med å kunne besvare alle spørsmål dere lurer på, vi skjønner dere har mye spørsmål som dere ønsker svar på. Dette vil vi komme tilbake til.

Vi jobber nå med flere løsninger til dere medlemmer, og har allerede åpnet opp for Online trening fra FortGjort HOME. Per skrivende stund har allerede 174 stk registrert seg og det synes vi er veldig bra! I tillegg vil vi legge ut ulike treningstips, videoer og treningsprogram utarbeidet av våre PT’er.

Det er dessverre sånn at vi nå ikke får gitt dere det tilbudet vi ønsker, likevel jobber vi så godt vi kan for at dere skal få det samme gode tilbudet når vi åpner igjen. Men det klarer vi dessverre ikke helt alene. Den siste tiden har vi måtte permittert alle våre flotte og fine ansatte som lever av å spre treningsglede på senteret. Vi har måttet kutte de kostnadene vi kan og det er bare å være ærlige på at vi er avhengig av en dugnadsånd for å kunne åpne senteret slik det stengte, torsdag 26.mars.

Vi anbefaler dere alle til å la trekket 20.03 gå som normalt. Vi lover dere at vi vil gjøre opp for de ukene dere ikke får bruke treningssenteret og vi vil hele veien informere dere via våre sosiale medier og nettside. Fra i morgen tirsdag besvarer vi flere mailer og vil prøve så godt vi kan å gi dere svar på deres spørsmål. Vi vil takke våre trofaste medlemmer som hjelper oss i denne situasjonen, hver eneste krone, tålmodighet og forståelse fra dere betyr enormt mye for oss.

Spenst Halden betyr mye for oss ansatte, medlemmer og eiere. Vi er som en familie, og gleden av å se dere komme tilbake uke til uke betyr enormt mye. Vi har et godt miljø og er et senter hvor alle skal føle seg velkommen. Vi håper dere vil hjelpe oss med å bevare det trygge og gode senteret som betyr så mye for oss alle!

Med dette vil vi be dere alle ta vare på seg selv og de rundt dere, og følge myndighetenes råd til enhver tid. Dette skal vi komme oss igjennom, og vi gleder oss masse til å spre masse mer treningsglede på Spenst Halden❤️

Hilsen fra Veronika
Senterleder<< Tilbake
Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Brødløs
Grønliveien 3
1782 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern