Vi har åpnet!

Vi har åpnet!

Velkommen til trening! Vi gleder oss til å se deg.


Vi har innført nye og viktige smittevernsrutiner for at du skal oppleve trygg trening hos oss når vi gjenåpner senterne.

BRØDLØS Medlemmer med medlemskap på Brødløs kan bruke senteret på Høvleriet fritt frem til senteret åpner 22. juni. Utetimer på Brødløs fortsetter som før også hele neste uke. NYHET! Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling!

Trygg trening er ikke en motsetning til gode treningsresultater. Å være hos oss skal være en god opplevelse. Tiden du er hos oss skal være like bra som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg.

VIKTIG! Vi har innført nødvendige Trivsels- og smittevernstiltak som vi ber deg lese igjennom før du kommer på trening. Mer om dette kan du lese lenger ned.

Du vil se oppslag på senteret og vi ber deg om å hjelpe oss å følge disse. Dette innebærer først og fremst å vaske hendene regelmessig og rengjøre alt utstyr du benytter på trening. Alle fasiliteter vil være åpent som normalt, bortsett fra barnepass og badstue inntil videre.

Det er satt opp hygienestasjon ved inngangen og rundt på senteret. Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene med antibac ved ankomst. Toaletter er åpne slik at du også har tilgang til god håndhygiene under treningen. I tillegg til at du hjelper til med å vaske utstyret du har brukt, har vi selvfølgelig også oppgradert våre renholdsrutiner, og følger alle retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet for å gi deg TRYGG trening.

Informasjon om ditt medlemskap

Vi ønsker igjen å takke for all støtte vi har fått i denne utfordrende og spesielle perioden, det betyr mye for oss. Takk til alle dere som valgte å la betalingen gå som normalt. Vi er fast bestemt på å gjøre vårt ytterste for å gi knallgode treningsopplevelser i tiden som kommer.

Det har vært en lettelse å få lov til å åpne senterne igjen og vi gleder oss masse til å ta fatt på sommerens aktiviteter og timeplan sammen med dere.

Ny gruppetimeplan
Vi vil starte opp med gruppetimer inne på Høvleriet fra 15. juni og Brødløs 22. juni. Vi vil også fortsette med noen utetimer etter ønske fra dere medlemmer. Se timeplan her.
Åpningstider
Se nettsider

Skulle du ha spørsmål om ditt medlemskap, eller andre spørsmål om åpningstider, online trening, personlig tilpasset treningsprogram e.l., i tiden som kommer, er det fint om du tar kontakt med oss i resepsjonen eller sender oss en mail på halden@spenst.no

HVA GJØR VI?

Rent senter
Treningssenteret er nedvasket og klargjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefaling. Våre nye vaskerutiner er innført slik at du skal føle deg trygg når du er hos oss. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater og treningsutstyr.

Trygg trening
Vi følger Folkehelseinstituttets råd og veiledning. Vi har derfor økt avstanden mellom styrke- og/eller kondisjonsmaskinene og tilpasset vår gruppetimeplan etter nye standarder.

Oppdatert smittevernkunnskap
Våre ansatte er lært opp i smittevern for sikker og trygg trening hos oss.

HVA GJØR DU?

Kom frisk
Føler du deg dårlig eller har luftveissymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

Hold avstand
Hold anbefalt avstand på 1 meter. Ved harde kondisjonsøkter økes avstanden til 2 meter.

Vask hendene
Alle våre medlemmer må vaske eller rengjøre hendene sine med antibakk ved ankomst.

Følg våre smittevernregler
Vi setter stor pris på at du følger våre anvisninger. Din innsats gjør en forskjell.

VÅRE NYE TRIVSELS- OG SMITTEVERNSREGLER:

 • Husk å registrer deg når du ankommer
 • Vask hendene grundig og ofte
 • Bruk våre hånddesinfeksjons stasjoner
 • Bruk eget håndkle under trening
 • Hold deg hjemme hvis du føler deg syk
 • Hold anbefalt avstand på 1 meter
 • Ved harde kondisjonsøkter økes avstand til 2 meter
 • Bruk T-skjorte/overdel som dekker mage og rygg
 • Det er kun tillatt med innesko i treningsstudio og salene
 • Vask og rydd på plass vekter, apparater og utstyr etter bruk
 • Vi anbefaler at du skifter til treningstøy før du kommer på trening
 • Det er ikke tillatt med yttertøy, bagger o.i. i treningsarealene
 • Sørg for å hoste i albuekroken eller et papir som kastes.
Din innsats gjør en forskjell! Sammen skaper vi trygg trening.
 
Hilsen 
Alle oss på Spenst


<< Tilbake
Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Brødløs
Grønliveien 3
1782 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern