Personlig Trening


Personlig trening

Personlig trening

Enten du er mosjonist eller idrettsutøver, ung eller gammel, erfaren eller uerfaren – en Personlig Trener vil alltid kunne hjelpe deg! Leter du etter motivasjonen, trenger du nye ideer, vil du komme et steg videre: prøv en Personlig Trener!

Fungerer ikke knær eller rygg slik det skal, problemer med over – eller undervekt, trenger du kostholdsveiledning, eller ønsker du å lære mer om trening og helse? En Personlig Trener kan hjelpe deg med det meste!

PT I GRUPPE:

Personlig trening i gruppe - skreddersydd trening for flere!

Nå kan opptil tre til seks personer trene sammen med sin egen personlig trener. Perfekt vennine/kompis aktivitet! Tren med flere som har samme målsetning som deg! 

Ønsker du å bestille Personlig Trener?

Kontakt oss i resepsjonen eller send oss en mail: halden@spenst.no

Alexander Skorpen

Alexander Skorpen

Utdanning:
Personlig trener - Akademi For Personlig Trening (2019) Grunnfag kroppsøving - Høyskolen i Østfold (2018)

Erfaring:
Jeg startet i Spenst i 2017, og jobber som Personlig Trener, gruppe instruktør og treningsveileder.

Jeg veileder og instruerer gruppen Aktiv på Dagtid, som er tilrettelagt trening for mennesker, som av ulike årsaker, er delvis eller helt utenfor arbeidslivet.

Jeg jobber mye med barn og ungdom, og trener idrettslag som Kvik Halden, Halden Håndball Forening og Comet.

Idrettsbakgrunn fra svømming, fotball, turn, volleyball, golf og friidrett. Som spydkaster har jeg representert Norge som junior og senior internasjonalt.

Spesialiteter:
Teknikk olympiske løft (vektløfting), bevegelighet og CrossFit.

Jeg mener at målrettet trening gir raskest og best resultater.

Mestring = Motivasjon = Treningsglede

Min målsetting er å sørge for sikker og tilrettelagt trening for alle som ønsker det.

Jan Inge Stang

Jan Inge Stang

Utdanning/erfaring:
Utdannet Treningsveileder ved Norges Idrettshøgskole.
Sertfisert CrossFit coach 2016


Jeg har jobbet med trening siden 2000. Det som driver meg er dynamikken og det sosiale ved å jobbe med mennesker.

Jeg drives av gleden med å hjelpe andre med å oppnå mål. Det å kunne bidra med nye utfordringer og øvelser som gir variasjon, motivasjon og fremgang for kunden. 

PT START

PT START

PT START – den beste måten å komme i gang på!

Vi i SPENST HALDEN ønsker at du skal få den best mulige starten på ditt medlemskap, og vi tilbyr derfor deg, med medlemskap på avd. Høvleriet, en gratis konsultasjon med din egen personlige trener (PT) inkludert i medlemskapet. 

Denne timen kan du benytte deg av inntil 3 mnd etter signering av årsmedlemskap.

Våre PT´er er sertifiserte fra en godkjent PT-utdanning og holder et faglig høyt nivå. Vi setter i tillegg fokus på kompetanse innen fagområdene pedagogikk, coaching og vi vil til enhver tid ta hensyn til dine personlige behov og preferanser, slik at opplevelsen din når du møter våre trenere blir så positiv som mulig!

Hva skjer på PT-timen din?
Det aller viktigste for en trener i begynnelsen av et samarbeid, er først og fremst å bli bedre kjent med deg og hvorfor du ønsker å trene hos oss. Dere vil derfor sette dere ned på et egnet sted for å ta en hyggelig prat der dere sammen definerer en god og riktig målsetning, for deretter å finne den beste løsningen for å nå målet.

PT´en din vil underveis foreslå de mest fornuftige aktivitetene for at du skal komme nærmere målet ditt og ha det gøy samtidig. Det kan være forslag til individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsetninger og ambisjonsnivåer.

Når samtalen er ferdig vil PT’en ha en treningsøkt sammen med deg. 

Når dere nærmer dere slutten avslutter dere med en liten prat om dine tanker og erfaringer så langt, og dere blir enig om veien videre og hva som blir den naturlige løsningen for deg de neste ukene og månedene.

Om det er et ønske å få en treningsplan og en gjennomgang av dette så vil PT’en din komme med et tilbud, og dere vil sammen finne et nytt tidspunkt for neste avtale.

Det viktigste for at du skal nå målene som du setter deg er kvaliteten på treningen, og at du får inn en god kontinuitet på denne. Dette vil våre PT’er kunne hjelpe deg med!

Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Brødløs
Grønliveien 3
1782 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern