Om oss

Om oss


Trening for alle!

Våre dyktige og engasjerte ansatte har fokus på et positivt treningsmiljø hvor medlemmenes trivsel og treningsglede er i fokus.

Spenst Halden er byens største treningssenter - med det største og beste trenings- og aktivitetstilbudet for alle fra 2 - 80+ år.

Senteret ble etablert i 1998 og flere av våre medlemmer har vært med siden begynnelsen – og det er vi stolte av! Vi har hele tiden utviklet oss i takt med tiden, og det skal vi fortsette med.

Vi jobber aktivt for å hele tiden kunne tilby våre medlemmer et variert og godt tilbud. Dette kombinert med et prioritert fokus på kosthold og livsstilsendring gjør at et medlemskap på Spenst Halden er et komplett tilbud.

Våre instruktører, treningsveiledere og Personlige trenere har solid erfaring og kompetanse, og er sertifiserte og utdannede innenfor sine områder. De ansatte er dyktige og genuint engasjerte i våre medlemmer. De jobber for å hele tiden skape et hyggelig, komfortabelt, sunt, intimt og positivt treningsmiljø hvor medlemmenes trivsel og treningsglede er i fokus.

Treningen på SPENST er bare en del av det hele - miljøet, atmosfæren, tilgjengelighet, renhet, kvalitet og ikke minst instruktører og personal, er viktig for å skape en totalopplevelse som tilfredsstiller medlemmenes forventninger.

Vi på SPENST Halden er klare til å ta deg imot og hjelpe deg i gang med gode treningsvaner slik at treningen blir en positiv del av DIN hverdag!

Velkommen til oss på Spenst!


Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Halden Bad
Haakon VII`s plass 5
1777 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Brødløs
Grønliveien 3
1782 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon