Om Alexander

Jeg er en sosial, blid og treningsglad PT. Kommer alltid med godt humør på jobb. Jeg ønsker å gi alle en sjanse til å nå målene de setter seg.

Tren smart og tren hardt

Dette mener jeg er løsningen for en bedre treningshverdag, med gode rutiner. Når jeg planlegger og lager treningsprogram for kundene mine, er målsettingen å føle seg litt bedre enn forrige gang. Enten om det er litt bedre teknikk i en base øvelse, eller 2km/t raskere på siste intervall på tredemølle. Det viktigste er mestringsfølelse og motivasjon. Kontinuitet gir resultater og resultater gir treningsglede og motivasjon, som igjen gir bedre helse og bedre livskvalitet.

Utdanning:

  • Personlig trener - Akademi For Personlig Trening (2019)
  • Grunnfag kroppsøving - Høyskolen i Østfold (2018)
  • VGS - Wang Toppidrett Fredrikstad (2014-2017)

 

Erfaring:

Jeg startet i Spenst i 2017, og jobber som Personlig trener, gruppeinstruktør og treningsveileder. Jeg har blant annet veiledet gruppen Aktiv på Dagtid, som er tilrettelagt trening for mennesker, som av ulike årsaker, er delvis eller helt utenfor arbeidslivet. Jeg jobber mye med barn og ungdom, og trener idrettslag som Kvik Halden, Halden Håndball Forening og Comet. Jeg holder i tillegg gruppetrening for bedrifter i Halden. I tillegg til jobben som Personlig trener på Spenst, er jeg fysisk trener for Håndballklubb Kvinnehåndball A-lag. 

Idrettsbakgrunn fra svømming, fotball, turn, volleyball, golf og friidrett. Som spydkaster har jeg representert Norge som junior og senior internasjonalt.

Jeg mener at målrettet trening gir raskest og best resultater

Spesialiteter:

  • Teknikk i styrke og vektløfting (olympiske løft).
  • Løpeteknikk, spenst, eksplosiv trening og bevegelighet. 

 

Min målsetting er å sørge for sikker og tilrettelagt trening for alle som ønsker det.

 

Idrettsbakgrunn: 

Som mange andre har jeg drevet med idrett stor del av livet mitt, og jeg har prøvd litt forskjellig. Fotball, volleyball, svømming og turn, men fra alderen 14 år har jeg drevet aktivt med spydkast (friidrett).

En uvanlig idrett å spesialisere seg i kanskje, men er det har gitt en svært variert treningshverdag. Mye av fokuset mitt har vært å bygge god fysikk og kraftutvikling. Her har vektløfting vært en viktig faktor. 

Kontakt Alexander