Vi har som mål å hjelpe våre ungdommer til å leve et aktivt liv!

For å få til dette har vi skapt et bredt treningstilbud som passer for mennesker i alle faser av livet. Spenst Halden ønsker å hjelpe unge med å få gode vaner tidlig i livet. Ved å øke oppmerksomheten rundt betydningen av regelmessig trening og hvordan dette påvirker helsen både fysisk og psykisk, bidrar vi til dette. Ungdoms helse påvirkes i stor grad av foreldrenes helse og velvære.

Spenst Halden ønsker å skape aktiviteter og opplevelser for hele familien, enten sammen eller hver for seg. Variert trening som gir ungdomer styrke, mobilitet og kondisjon i en og samme treningsform. 

Her finner du svar på vanlige spørsmål om SPENST Ungdom medlemskap

Hva er SPENST Ungdom?

Medlemskapet gjelder fra du fyller 13 år til du fyller 16. Den dagen du fyller 16 vil medlemskapet automatisk settes over til Basis medlemskap. For kjøp av dette medlemskapet må foreldre signere for medlemskapet.

Medlemskapet innledes med at foresatt er med ungdommen til senteret og oppretter Ungdom medlemskap. Foresatt eller ungdommen bokker obligatorisk PTStart time via resespsjonen eller registrering nedenfor.

Ta Treningslappen

Dette er et eksklusivt tilbud for ungdom mellom 13-15 år som gir mulighet til å trene uten foreldre eller personer over 18 år.

Gjennomføring

Treningslappen gjennomføres på følgende måte:

Bli medlem ved oppmøte i resepsjonen sammen med en foresatt.

Medlemskortet deles ikke ut ved innregistrering. Men deles ut etter at ungdom har gjennomført en PTStart time, gjennomført nettundevisningen som ligger på MIN SIDE og bestått eksamen.

Nettundervisning via MIN SIDE

Her skal undommen gå gjennom 4 moduler som skal gi deg grunnlag for å kunne bestå eksamen med mer en 80% for å få utdelt ditt medlemskort. 

Booking av PT time

Det er viktig at du har sørget for å gjennomføre Obligatorisk PTStart time og bestått eksamen for å få utdelt ditt medlemskort.

Utdeling av medlemskort

Vis skreenshoot av gjennomført eksamen i resepsjonen slik at du kan få utdelt ditt medlemskort.

Sertifiseringsbevis

Ved gjennomført nettkurs og PTStart time vil du ved utdeling av ditt medlemskap i resepsjonen også få utdeltet Ta Lappen sertifiseringsbevis.

Pris

Kr 299,-  for å få gjennomført Ta Treningslappen. Dette betales ved innmelding og er en del av Ungdom medlemskapet. 

Ønsker du å booke PTStart time til Ta Treningslappen, eller har andre spørsmål? Bruk kontakt skjema nedenfor: