Medlemsinformasjon

Medlemsinformasjon

Kjære medlem!

Det er med stor glede at vi får åpne senteret igjen 15 juni!

 


Mer informasjon rundt åpningen kommer straks vi har dette klart.

I mellomtiden er det viktig å fortelle alle våre medlemmer at vi setter enorm pris på den støtten vi har mottatt. Både i form av gode ord og ikke minst takk til alle som har latt trekket gå som normalt i påvente av at senteret åpner igjen.


Oppdatert 5.5.20

Myndighetene jobber i disse dager med tiltak knyttet til åpning av treningssentrene, dette er positive signaler og gir oss håp om at vi i åpner opp treningen i mai.Straks vi får svar fra myndighetene vil vi varsle deg om dato for gjennåpning. 

ENDELIG! Gruppetimer SAMMEN ute f.o.m 11.mai!

For mer informasjon, se her!

Vi har mottatt kontantstøtte for de faste ufravikelige kostnadene, men dette dekker ikke alle våre kostnader eller omsetningstap, noe som gjør at alt av støtte vi mottar gir oss mulighet til å komme oss gjennom nedstenging og ta imot alle når vi får klarsignal fra myndighetene.

Vi har forståelse for at du lurer på hva som skjer med ditt medlemskap i mai og fremover. Ved å la trekket gå som normalt, vil du få betalingsfrie måneder tilgode  for tilsvarende periode senteret holder stengt. Dersom du ikke velger betalingsfrie måneder aktivt vil vi automatisk legge den tapte treningstiden til på slutten av kontraktstiden din. Dette gjelder for perioden helt fra sentrene våre ble stengt.

Ønsker du å fryse ditt trekk for mai og månedene fremover frem til senteret åpner, kan du også velge denne løsningen, ved å bruke link nedenfor.

Skulle du ønske å la trekket gå som normalt setter vi stor pris på din da det vil hjelpe oss med likviditeten gjennom denne perioden.

Husk å bekrefte ditt valg før 10. mai, slik at vi får registrert det riktig i vårt system. 

______________________________

 

REGISTRER DITT VALG HER!


______________________________


#HOLDIGANG.NO

Registrer deg på vår treningsdugnad. Alle dine treningsøkter, dine gåturer, arbeid i hagen osv. blir belønnet. Underveis vil du være med i trekning av fine premier, sponset av våre samarbeidspartnere. 

Registrer din deltakelse enkelt ved å gå til FB siden #HOLDIGANG, nettsiden holdigang.no eller registrer din deltakelse nå. ved å trykke HER!

GRATIS online trening i samarbeid med FortGjort og LesMills

Dette har vært et godt tilbud og vi har gleden av å informere at våre leverandører har videreført denne tjenesten for oss også for juni måned. Samarbeidet med FortGjort og LesMills gir deg som Spenst medlem en unik GRATIS tilgang til over 800 totale treningsøkter. Helt frem til 1. juli kan du trene GRATIS gjennom ditt medlemskap i Spenst.

Dette tilbudet er forbeholdt aktive medlemmer-.

Du kan enkelt komme i gang ved å trykke på linken nedenfor til LesMills og FortGjort. Abonnementene vil automatisk avsluttes 1. juli av Spenst.

REGISTRER DIN ONLINE TRENING MED FORTGJORT HER

REGISTRER DIN ONLINE TRENING MED LESMILLS HER

GRATIS online trening med våre instruktører

I tillegg til online trening med LesMills og FortGjort kan du logge deg inn på «min side» gjennom hjemmesiden vår og få tilgang til videoer med våre flinke instruktører. Har du glemt passordet ditt kan du hente dette her:

NYTT PASSORD!

Treningsprogram

Vi vil i perioden legge ut alternative treningsprogram for hjemmetrening på våre facebooksider (Spenst Halden og CrossFit Halden).

Vi håper dere alle holder dere friske i disse tider, og vi gleder oss masse til å se dere alle igjen.

Vi vil holde deg oppdatert via våre facebook sider og hjemmesiden.

For spørsmål, ta kontakt med halden@spenst.no

Hilsen alle oss på
Spenst Høvleriet og Brødløs<< Tilbake
Spenst Halden avd. Høvleriet
Walkersgate 10
1771 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Spenst Halden avd. Brødløs
Grønliveien 3
1782 Halden
Tlf. 69 19 19 88
E-post halden@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern