Ny på Spenst

Resepsjonister

Her finner du medlemsinformasjon - alt fra adgang, booking og tips og råd.

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et digitalt medlemskort/adgangskort via Spenst appen, men du kan også få et fysisk kort. Fysisk kort får du utdelt fra resepsjonen. En av våre resepsjonister vil forklare deg hvordan kortet virker. 

NB: Om du ikke har aktivert en bruker og har innlogging til vår Spenst app fra før oppretter du dette her.

Digitalt medlemskort

Last ned appen "SPENST" i App Store eller Google Play

Gå inn på Spenst appen, velg Spenst Halden som ditt senter, og logg inn med ditt telefonnummer. Som passord bruker du det du lagde når du opprettet ny bruker. Har du glemt passord, kan du opprette nytt i link ovenfor. Klikk deretter på ÅPNE/LÅS i Spenst appen. Last ned Appen "MEMBRO", logg inn med ditt mobilnummer. Du kan nå bruke Spenst appen som ditt digitale medlemskort, du kan også bekrefte oppmøte på gruppetimer fra telefonen.

App kan brukes av alle med aktivt medlemskap hos SPENST Halden. OBS! Når du aktiverer Mobil adgang vil ditt medlemskort bli deaktivert.

Fremgangsmåte for å aktivere Mobil adgang

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Trykk på "Finn dør" og deretter trykker du på dør/port for å åpne for å få registrert ditt besøk i bemannet åpningstid.
 5. Ditt besøk er registrert!

Fremgangsmåte for å registrere oppmøte på gruppetime

 1. Slå på bluetooth og tillat bluetooth til bruk for appen
 2. Stå nært inngangsdøra / port
 3. Trykk på menyknappen «Åpne/lås» i appen
 4. Det vil komme opp en booking terminaler du kan logge inn på. Klikk på denne, og bekreft ditt oppmøte
 5. Ditt besøk på gruppetime er nå registrert!

Hva skal jeg pakke med meg i treningsbaggen?

 • Treningshåndkle
 • Shampo/såpe
 • Treningstøy og innesko

Garderobeskap

Høvleriet: Skap med armbånd/kort. Disse får man ved innmelding i resepsjonen på Høvleriet

Brødløs:  Skap låses med armbånd/kort. Disse får man ved innmelding i resepsjonen på Høvleriet. (Herregarderobe har også skap med hengelås)

Sørli: Skap låses med hengelås.

PT-start

Variert og sikker trening er viktig. Derfor ønsker vi at du booker en PT-start time med en av våre ansatte. Ta kontakt med resepsjonen for å booke time for dette. Som nytt medlem er dette GRATIS ved oppstart av medlemskap ved vår avdeling Høvleriet. 

Booking av gruppetimer

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime, møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred.

5 tips som gjør deg trygg som nybegynner

Vi har alle vært der. Noen har lang treningserfaring og andre har liten. Uansett erfaring er det lurt å sette seg litt inn i senterets tilbud. 

1. Les deg litt opp før du setter i gang

At du leser dette nå, betyr at du er allerede er i gang. Gå gjennom vår web side og bli kjent med våre tilbud. Finner du noe som høres spennende ut, ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg.

2. Bli kjent med senteret og apparatene

Dra på treningssenteret første gangen for å bli bedre kjent med hvor alt er på senteret. Det er ikke sikkert du er interessert i alt senteret har å tilby, men det er lurt å sette seg inn i hva det er, dersom du senere har lyst til å prøve noe nytt.

3. Benytt deg av PT-start time

Vi anbefaler deg å booke en time med en av våre PT`er, slik at de kan vise deg rundt og hjelpe deg i gang. De kan vise deg bruken av våre apparater og fortelle deg mer om våre gruppetimer. I tillegg kan de hjelpe deg med treningsprogram og oppfølging. 

4. Bestem deg for en treningsrutine og en treningsplan, og følg det

For å lykkes med gode treningsvaner må du sette av tid til trening og fortelle dine nærmeste om dine nye treningsrutiner. Sørg for at du lager en plan som gir variert trening. Det betyr at du bør finne noen gruppetimer som passer for deg og kombinere dette med kondisjons- og styrketrening. Pass på å få tips fra veileder og/eller PT slik at du lager en plan som du vil klare å gjennomføre over tid.

5. Tren sammen med noen

Vi vet at en treningspartner kan fungere som en god motivasjon om man sliter litt med å presse seg selv ut av komfortsonen. Det er også lettere å trene alene etter at man har trent sammen med noen en stund, fordi man føler seg mye mer "husvarm".

Det er morsommere og jeg føler meg ikke så usikker når jeg trener sammen med andre jeg kjenner.

gruppetrening

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.

Vi er her for deg!